Sinds 1 januari 2020 mogen werkgevers hun werknemers een fiets van de zaak aanbieden. Wij ondersteunen werkgevers en werknemers om gebruik te maken van deze regeling. Hieronder kunt u wat relavantie informatie vinden.

Wij werken samen met de volgende partijen voor de zakelijke lease:


Werkgever

Indien u als werkgever uw werknemers een regeling voor het leasen van een fiets aanbiedt kunt u zich aanmelden bij één van bovenstaande partijen en vervolgens kan uw werknemer bij ons een mooie ligfiets of trike uitzoeken. Mocht u een voorkeur hebben voor een andere partij die lease aanbiedt en sluit u zich liever niet aan bij een van bovengenoemde partijen, laat het ons weten dan kunnen wij onderzoeken of Maia Mobiliteit zich bij de door u gewenste partij kan aansluiten. 

  • Wij hebben wat informatie over de fiets van de zaak op een rijtje gezet:Informatie van de rijksoverheid
  • Een speciale website kiesdefiets.nl met daarin alle regelingen van de overheid om het fietsen door werknemers te bevorderen
  • Een kort overzicht  over het stimuleren van fietsgebruik door werkgevers

 

Werknemer

  • Indien uw werkgever een leaseregeling aanbiedt kunnen wij u helpen bij het leasen van een ligfiets of trike. U kunt bij uw werkgever terecht voor meer informatie over de leasefiets regeling. Wij hebben ook wat informatie voor u op een rijtje gezet:Informatie van de ANWB over de zakelijke leasefiets
  • Informatie van de belastingdienst over de fiets van de zaak
  • Vragen en antwoorden van de belastingdienst over de fiets van de zaak


Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd bellen met ons. Bel met 0168-371 671 en vraag naar Gert. Of kom langs in onze winkel. De koffie staat klaar!