Zakelijke Lease

Sinds 1 januari 2020 mogen werkgevers hun werknemers een fiets van de zaak aanbieden. Wij ondersteunen werkgevers en werknemers om gebruik te maken van deze regeling. Hieronder kunt u wat relevantie informatie vinden.

Wij werken samen met de volgende partijen voor de zakelijke lease:


Werkgever

Indien u als werkgever uw werknemers een regeling voor het leasen van een fiets aanbiedt kunt u zich aanmelden bij één van bovenstaande partijen en vervolgens kan uw werknemer bij ons een mooie ligfiets of trike uitzoeken. Mocht u een voorkeur hebben voor een andere partij die lease aanbiedt en sluit u zich liever niet aan bij een van bovengenoemde partijen, laat het ons weten dan kunnen wij onderzoeken of Maia Mobiliteit zich bij de door u gewenste partij kan aansluiten. 

  • Wij hebben wat informatie over de fiets van de zaak op een rijtje gezet:Informatie van de rijksoverheid
  • Een speciale website kiesdefiets.nl met daarin alle regelingen van de overheid om het fietsen door werknemers te bevorderen

 

Werknemer

  • Indien uw werkgever een leaseregeling aanbiedt kunnen wij u helpen bij het leasen van een ligfiets of trike. U kunt bij uw werkgever terecht voor meer informatie over de leasefiets regeling. Wij hebben ook wat informatie voor u op een rijtje gezet:Informatie van de ANWB over de zakelijke leasefiets
  • Informatie van de belastingdienst over de fiets van de zaak
  • Vragen en antwoorden van de belastingdienst over de fiets van de zaak


Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd bellen met ons. Bel met 0168-371 671 en vraag naar Gert. Of kom langs in onze winkel. De koffie staat klaar!


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.