Zakelijke Lease

Sinds 1 januari 2020 mogen werkgevers hun werknemers een fiets van de zaak aanbieden. Wij ondersteunen werkgevers en werknemers om gebruik te maken van deze regeling. Hieronder kunt u wat relavantie informatie vinden.

Werkgever

Indien u als werkgever uw werknemers een regeling voor het leasen van een fiets aanbiedt  kunt u zich aanmelden bij één van beide partijen (Leasefiets.nl of CycleLease) en vervolgens kan uw werknemer bij ons een mooie ligfiets of trike uitzoeken. Mocht u een voorkeur hebben voor een andere partij die lease aanbiedt en sluit u zich liever niet aan bij een van bovengenoemde partijen, laat het ons weten dan kunnen wij onderzoeken of Maia Mobiliteit zich bij de door u gewenste partij kan aansluiten. 

Wij hebben wat informatie over de fiets van de zaak op een rijtje gezet:  

Werknemer

Indien uw werkgever een leaseregeling aanbiedt kunnen wij u helpen bij het leasen van een ligfiets of trike. U kunt bij uw werkgever terecht voor meer informatie over de leasefiets regeling. Wij hebben ook wat informatie voor u op een rijtje gezet:

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd bellen met ons. Bel met 078-6166302 en vraag naar Gert. Of kom langs in onze winkel. De koffie staat klaar!