Huur Hase Pino

De Hase Pino is een geweldige tandem om samen te fietsen. Beide rijders hebben vrij zicht naar voren en door de korte afstand van elkaars hoofd, is communicatie erg gemakkelijk. Praten kan gemakkelijk zonder dat je naar elkaar hoeft te roepen.

red dots

Geweldige tandem

Hase Pino

De Hase Pino is een geweldige tandem om samen te fietsen. Beide rijders hebben vrij zicht naar voren en door de korte afstand van elkaars hoofd, is communicatie erg gemakkelijk. Praten kan gemakkelijk zonder dat je naar elkaar hoeft te roepen. U kunt de Pino huren met en zonder elektrische ondersteuning.

Uiteraard kunt u de Hase Pino ook bij ons aanschaffen. Bij aanschaf krijgt u tot twee dagen huur retour.

Ook kinderen kunnen meefietsen (vanaf ca 1m) door de montage van een kindercrankstel. Het kindercrankstel is nodig tot een lengte van ca. 1m50. Het kindercrankstel kunt u hieronder ook reserveren.

Op onze Pino’s kunnen twee grote tassen mee op de achterdrager en 2 kleinere tassen op de lowrider beugels onder het voorste zitje. Indien gewenst kunnen deze tassen meegehuurd worden. Dat kunt u aangeven bij de opmerkingen.

Hieronder kunt u onze Pino’s reserveren. Na uw reservering nemen wij sowieso telefonisch contact met u op om uw reservering en de overige wensen door te spreken.