Heeft u weleens aan een loopfiets of loophulp gedacht?

Met de loopfiets kon ik - ondanks mijn gebroken voet - toch die belangrijke beurs bezoeken!
Jacqueline

Als lopen niet meer zo goed gaat, of u wilt ondanks ongemakken toch wat verder lopen, dan zijn er een aantal hulpmiddelen. U kunt gaan lopen met stokken of u kunt een rollator gaan gebruiken. Heeft u gedacht aan een andere oplossing waarbij uw benen ontlast worden en u met redelijke snelheid toch vooruit kunt?  

Dat derde alternatief is een loopfiets. Op een loopfiets bent u wendbaar, snel en kunt u anderen gemakkelijk(er) bijhouden. De loopfiets is er voor iedereen, en kan tijdelijk gebruikt worden als het ongemak nog weer over gaat, of voor langere tijd, als ondersteuning voor het lopen. De loopfiets is dus niet per definitie een seniorenloopfiets! We spreken in plaats van loopfiets of loophulp voor ouderen of senioren liever over een loopfiets voor volwassenen.

Met de loopfiets kunt u ook evenementen, winkels en musea bezoeken. Het is, net als de rollator, een geaccepteerd hulpmiddel ter ondersteuning van het lopen. 

De loopfiets is compact en is daardoor ook gemakkelijk mee te nemen achterin de auto of in het OV. De loopfiets van Van Raam is daarnaast ook nog vouwbaar en past hierdoor nog gemakkelijker in de de auto. 

Maia bikes & trikes verkoopt op dit moment de Van Raam City loophulp en de loopfiets Q-Go Mezcla van Kersten die door Nijland Cycling in Nederland wordt geproduceerd. Beide loopfietsen wordt in Nederland geproduceerd.

Van Raam City loophulp

Q-Go Mezcla 1 en Q-Go Mezcla 2

Mezcla 2

Mezcla 2

Mezcla 1

Mezcla 1

Mezcla 1

Mezcla 1

De Q-Go Mezcla is er in twee uitvoeringen. De Mezcla 2 is groter (hoger) dan de Qezcla 1. De maten en verdere specificaties zijn als volgt: 

Specificaties Mezcla 1 vs. Mezcla 2 

Lengte: 112 cm  / 118 cm 

Gewicht: 9,5 kg / 9,9 kg 

Instelbare zadelhoogte : ± 61-85 cm  / ± 72-96 cm 

Belastbaar gewicht: 115 kg  / < 175 kg 

Kleur: Blauw / Antraciet 

Door de grote wielen van de Mezcla(16″) neemt u eenvoudig hindernissen zoals stoepranden en drempels.  

Bij beide loopfietsen bepaalt u zelf eenvoudig de juiste zit- en loophoogte door de in hoogte verstelbare zadelpen en stuurinstellingen.  

Zowel de Van Raam City als de Mezcla zijn bij voor een proefrit beschikbaar in onze winkel! Bel voor een afspraak!

De loopfietsen zijn hieronder ook online te bestellen bij ons.

€ 762,00

Laden...

€ 762,00

Laden...

€ 740,00

Laden...

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.