Repareren mochten we al, nu mag u ook komen winkelen, op afspraak!

Met de nieuwe corona-regels mogen wij u vanaf 3 maart op afspraak ontvangen om te komen winkelen! U kunt hiervoor vooraf bellen maar het gemakkelijkste is dat u onderstaand formulier gebruikt zodat we weten waarvoor u komt en wanneer u komt. Door op deze manier een tijdstip te reserveren weten wij ook zeker dat we niet meerdere mensen in de winkel krijgen. En als u denkt dat u langer tijd nodig heeft kunt u gewoon twee tijdsblokken achter elkaar reserveren! Zorgt u ervoor dat een afspraak minimaal 4 uur ligt na het tijdstip van reserveren?

Makkelijker kunnen we het niet maken! Mocht u onverhoopt verhinderd zijn op de gewenste tijd dan vragen we u om even te bellen, dan wachten wij niet voor niets en kunnen het tijdstip weer vrijgeven voor een anderen klant.

Onze regels:

  • U kunt niet onaangekondigd bij ons binnen stappen om een fiets, accessoires of onderdelen te kopen.
  • Bij klachten of twijfel over uw gezondheid blijft u thuis. Belt u dan even om de afspraak af te zeggen of te verzetten?
  • U komt met maximaal twee personen ouder dan twaalf jaar. Mocht het gaan om de oriëntatie voor een kind jonger dan 12 dan mag hij of zij natuurlijk ook mee komen.
  • Wij en U dragen een mondkapje in de winkel. Als u een kopje koffie aangeboden krijgt mag dat even af.
  • We houden 1,5 meter afstand
  • U kunt op basis van het oriënterende gesprek een proefrit maken op een of meerdere fietsen. Als de proefritten wat langer duren en een opvolgende afspraak is al begonnen, dan moet u buiten wachten na de proefrit. Mocht u twijfelen over de benodigde duur van de afspraak, belt u dan even vooraf zodat we voldoende tijd reserveren.