Webshop Keurmerk

Media Maia bikes & trikes

Wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Hiermee heeft u als consument extra zekerheid dat wij de goede dingen doen. 

Wij zijn ondere gehouden aan de volgende eisen die Stichting Webshop Keurmerk stelt:

  • De aanbieder houdt zich aan de voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk als vermeld op de website van de Stichting Webshop Keurmerk:  https://www.keurmerk.info/nl/algemene-voorwaarden/
  • Indien de Stichting Webshop Keurmerk door consumenten wordt ingeschakeld bij geschillen dient de aanbieder alle medewerking te verlenen om het geschil op te lossen.
  • Indien de aanbieder aantoonbaar onwillig is en/of vaststaat dat de aanbieder niet volgens de wet en/of de keurmerkcode heeft gehandeld, kan de Stichting Webshop Keurmerk de aanbieder schorsen en/of het recht tot het gebruik van het Keurmerklogo met onmiddellijke ingang ontzeggen. De aanbieder is alsdan verplicht het logo binnen 48 uur na sommatie van de website te verwijderen op straffe van een dwangsom van € 100,= per dag.
  • De aanbieder dient het logo altijd te voorzien van een link naar de website van de Stichting Webshop Keurmerk. Na ontvangst van de betaling en de overeenkomst zal het logo met de bijbehorende code ten behoeve van de website per e-mail worden toegezonden. De aanbieder kan het logo na toestemming ook downloaden via de website van Webshop Keurmerk.

Tevens hebben wij bij aanmelding het volgende verklaart:

  • dat wij de Keurmerk-code van de Stichting Webshop Keurmerk naleven
  • dat wij de Algemene Voorwaarden van de Stichting Webshop Keurmerk hanteren
  • dat wij medewerking verlenen aan de controle en eventuele verbetering van onze site teneinde te voldoen aan de consumentenwetgeving en Keurmerk-code


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.