Waarom Maia

Maia bikes & trikes, gevestigd in Zevenbergen, gelegen vlakbij Breda en net onder Dordrecht, is

  • de fietsenwinkel voor e-bikes en stadsfietsen voor Zevenbergen en omstreken (gemeente Moerdijk en ook nog wat verder weg)
  • de ligfietsspecialist van Nederland en Vlaanderen. Klanten uit Groningen maar ook uit Brussel weten Maia in Zevenbergen goed te vinden! Wij zijn gespecialiseerd in ligfietsen, trikes en driewielfietsen, uiteraard ook met elektrische ondersteuning. 

Onze passie is vroeger begonnen bij de ligfiets. Vanuit deze passie wil Maia Mobiliteit de mobiliteit per fiets bevorderen. En dan hoeft niet altijd de ligfiets te zijn. Daarom verkopen we met veel plezier nu ook e-bikes, stadsfietsen en tandems.

Gaan waar je wilt, hoe lang je wilt en hoe ver je wilt, ondanks kleine of grote beperkingen, is belangrijk voor het persoonlijke welbevinden. Voortbewegen door (voornamelijk) menskracht is belangrijk voor jezelf, voor de natuur, voor de mensen om je heen en voor ons leefklimaat. Dat kan op een e-bike, stadsfiets, tweewieler ligfiets, maar natuurlijk ook op een sportieve driewielfiets (trike) als het op een tweewieler niet meer gaat. Kom bij ons langs in onze winkel om van gedachten te wisselen over de mogelijkheden en de fietsen te zien en te proberen. U zult versteld staan van wat er mogelijk is!

Onze passie is een van onze 5 P's. Lees hier wat deze 5 P's inhouden.


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.