Van Raam

VanRaam is een Oer-Hollands fietsenmerk dat zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen en fabriceren van fietsen voor mensen die door verschillende omstandigheden minder mobiel zijn. Dit kan bijvoorbeeld een fysieke, mentale of geestelijke beperking zijn Het fietsenmerk wil het voor iedere fietsenliefhebber mogelijk maken om onvergetelijke fietstochten te maken en de wereld te ontdekken. Fietsen is namelijk niet alleen erg leuk om te doen, maar ook heel er goed voor je mentale en fysieke gesteldheid. 

Het Nederlandse merk maakt al bijna 110 jaar fietsen met erg veel plezier & passie. Hiernaast verkoopt en ontwerpt van Raam al ruim 35 jaar aangepaste fietsen, waardoor zij dé expert zijn als het gaat om onder andere driewielfietsen, tandems, duo fietsen en lage instapfietsen. Van Raam heeft ongeveer 230 medewerkers die iedere dag de beste fietservaring willen bieden aan iedere fietsliefhebber. In hun fabriek, die in 2018 volledig nieuw is gebouwd, worden dagelijks de nieuwste en beste technieken, materialen en innovaties gebruikt om zo fietsen te ontwerpen die voldoen aan de beste kwaliteitsnormen.

Stabiliteit, ondersteuning en veiligheid. 3 onderwerpen waar van Raam zichzelf in onderscheidt en continue in ontwikkelt. Zij maken het voor een erg brede doelgroep mogelijk om te kunnen blijven fietsen en zo mobiel te blijven en de mooiste momenten mee te maken. Dit doen zij met de nieuwste technieken. Van het ontwerp tot de productie worden de beste aspecten van een fiets naar boven gehaald.  Het maakt niet uit wie je bent en wat voor beperking je hebt,  VanRaam ontwikkelt de meest kwalitatieve, innovatieve en duurzame fietsen voor iedereen om te kunnen genieten van iedere fietstocht.  


Maia Bikes is trotse partner van dit Nederlandse fietsenfabrikant en legt graag uit waarom de fietsen van vanRaam zo uniek zijn. Neem zeker contact met ons op en plan gratis en voordelig een proefrit!


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.