Tot 5 jaar garantie!

Media Maia bikes & trikes

PLEZIERIG FIETSEN MET EEN GOED GEVOEL.

Pro­fiteer van de nieuwe mobiliteitsgeneratie: met uw e-bike of e-trike bent u verzekerd van extra veel rijcomfort en gemak. Uw e-bike onderscheidt zich van een niet-gemotoriseerde ­ fiets door de elektronische componenten zoals de accu en de elektromotor. Daarom moet uw e-bike voldoen aan speciale eisen aan stabiliteit en veiligheid. Om te zorgen dat u bij reparaties op zeker speelt, beschermt de E-BikeGarantie by CarGarantie u tegen financiële verrassingen.

EEN INVESTERING DIE ZICH TERUGBETAALT:

Uitgebreide reparatiekostenbescherming voor maximaal 5 jaar

  • Geen uitgaven in geval van reparatie
  • Geldig in heel Europa
  • Waardestijging van uw e-bike, want de garantie wordt op de fiets afgesloten
  • Geen vooruitbetaling bij reparaties


WELKE MERKEN KOMEN IN AANMERKING?

U kunt de extra garantie afsluiten op de volgende merken:

  • QWIC - alle modellen
  • HP Velotechnik
  • alle Gekko fx modellen met Shimano Steps en met Neodrive ondersteuning
  • alle Scorpion modellen met Shimano Steps en met Neodrive ondersteuning
  • Circe Cycles
  • Helios Steps

De e-bikegarantie kan in de eerste twee jaar worden afgesloten. Wilt u profiteren van het voordelige tarief voor QWIC fietsen dan moet u binnen een jaar na aanschaf van uw nieuwe e-bike deze e-bikegarantie hebben afgesloten.

Wenst u gebruik te maken van de talrijke voordelen van de E-BikeGarantie? 

Bel ons voor de mogelijkheden en de voorwaarden.


DOOR DE E-BIKEGARANTIE GEDEKTE COMPONENTEN:

De E-BikeGarantie by CarGarantie omvat alle componenten van de in de koopovereenkomst beschreven e-bike, met uitzondering van een niet door de fabrikant te leveren meeruitvoering en van onderdelen die onderhevig zijn aan verhoogde natuurlijke slijtage.

De volgende onderdelen zijn gedekt:

Accu, motor, aandrijfunit, frame, zadel, achterlicht, bagagedrager, beschermplaat, derailleur voor, trapaslager, versnellingsbak, standaard, stuur, display, koplamp, verende voorvork, pedalen, velgen en nog veel meer (opsomming is niet volledig).


SNELLE SERVICE IS ONZE KRACHT.

Wat moet u doen bij een reparatie? Heel eenvoudig: u neemt contact op met Maia bikes & trikes.. De reparatie wordt uitgevoerd en door de dealer rechtstreeks afgerekend met Car­Garantie. Dat betekent voor u een comfortabele en ongecompliceerde ondersteuning. Als u zich niet direct in de buurt van uw dealer bevindt, meldt u de reparatie aan de hotline van CarGarantie.

ZO ZET U DE REM OP REPARATIEKOSTEN.

CarGarantie neemt de volledige arbeids- en materiaalkosten op zich, vanzelfsprekend ook als uw e-bike meermaals gerepareerd moet worden. Enkel in het geval van een totale uitval van de accu draagt u zelf een aandeel in de kosten. Indien de accu volledig uitvalt, worden de kosten voor een nieuwe accu als volgt betaald – “nieuw voor oud”: 

- 60 % vanaf het begin van het derde gebruiksjaar

- 40 % vanaf het begin van het vierde gebruiksjaar

- 20 % vanaf het begin van het vijfde gebruiksjaar

De loonkosten voor de accu zijn echter steeds volledig gedekt.

EXPERTS AAN HET STUUR.

De E-BikeGarantie by CarGarantie is een product van CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie). CarGarantie is een van de toonaangevende en meest ervaren garantie- en verzekeringsspecialisten in Europa. Vertrouw op onze deskundigheid en profiteer van bijna 50 jaar garantie-ervaring. Reparaties worden door Maia bikes & trikes en CarGarantie betrouwbaar afgewikkeld.

Tot 5 jaar garantie!

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.