Onze tandems

Een tandemfiets is een erg functionele fiets die door twee of drie personen naast of achter elkaar bestuurd kan worden, ongeacht de fysieke, mentale of geestelijke gesteldheid van die personen. Door de Tandemfietsen die Maia Bikes aanbiedt kunt u samen met uw partner of vriend(in) genieten van een heerlijke fietstocht. De tandem zorgt ook voor een ultieme fietservaring voor iedere fietsliefhebber. Wanneer u slecht te been bent en niet meer zelfstandig kunt fietsen is de Tandem fiets de perfecte oplossing. Ook als het fietsen nog prima gaat is de Tandem fiets natuurlijk een geweldig alternatief als u er graag samen op uit gaat.

De tandem is een erg geliefde fietssoort doordat de instap ontbreekt of erg laag is. Het is een erg gebruiksvriendelijke fiets, waarin gebruikers zich op hun gemak kunnen voelen en volledig kunnen genieten van iedere fietstocht. Omdat dit juist de reden is voor veel mensen die slecht te been zijn om juist niet meer te fietsen, is de tandem een echte uitkomst. U kunt samen met u fietspartner de tandem berijden, waardoor het u geen tempoverschil merkt en er samen op uit kan gaan. Zo kan u samen de mooiste steden van Nederland bezichtigen, de natuur ontdekken, of uzelf op een gezonde manier vervoeren naar uw werk, familie of vrienden.  

Welke merken Tandem fietsen bieden wij aan?

Wij van Maia Bikes bieden verschillende soorten tandems aan in ons ruime assortiment. Er zijn namelijk verschillende soorten van. Je hebt namelijk tandem fietsen waar je naast elkaar zit, en tandems waar je achter elkaar zit. Een greep uit onze topmodellen vindt u hieronder:

Hase Pino

Het merk Hase Bikes is een zeer gewaardeerd Duits fietsmerk die erg in is op de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. De Pino-generatie is een tandem die voorzien is van vele voordelen zoals een variabel frameconcept en gemakkelijke instap. Door de sterke focus op ergonomie en stabiliteit zal u fietservaring ongekend veilig en fijn aanvoelen. Dit model heeft alle gemakken die u mag verwachten bij een Tandemfiets van zo’n topmerk. Fietsen is voor iedereen!

Circe Morpheus

De Circle Morpheus maakt het voor de fietsers gemakkelijker om te communiceren tijdens de tocht. Doordat u dichter bij elkaar zit, zal het praten over al het moois wat het leven te bieden heeft een stuk comfortabeler gaan. U kunt echt samen genieten van iedere fietsreis. Ook heeft Circle ervoor gezorgd dat iedere fietser zich ongelofelijk comfortabel kan voelen in de tandem door de nieuwste en meest innovatieve technieken. Als laatste kunt u gemakkelijk extra bagage meenemen, waardoor u geen excuses meer kan hebben om er heerlijk samen op uit te gaan!

Van Raam Twinny Plus

Op de Twinny Plus driewieltandem kunnen twee personen, die achter elkaar zitten, samen genieten van het fietsen. Deze prachtige tandem lijkt op de standaard Twinny tandem, alleen heeft de driewieltandem twee wielen achter, wat de fiets extra stabiliteit geeft en waardoor zowel het op als afstappen eenvoudiger wordt. Deze driewieltandem heeft een ruime, lage instap, waardoor het op- en afstappen extra gemakkelijk is. Deze tandem wordt veel gebruikt door mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen door visuele, lichamelijke of geestelijke beperkingen. Ook voor de mobiele gebruiker is deze fiets uiterst comfortabel en zeer geschikt.

Santos Double Travel 2

De naam van de tandem zegt het eigenlijk al: U kunt met deze geweldige fiets samen met uw partner de gehele wereld ontdekken. Door de stevige en brede banden kunt u samen ieder pad doorstaan en ’s werelds mooiste plekken ontdekken. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over tempoverschillen tussen u en uw partner bij deze betrouwbare en stabiele tandemfiets, doordat de tandem hier een perfect systeem voor heeft.

Voordelen Tandem fiets

De tandems zijn er in verschillende soorten. Zo kunt u de tandem ook bestellen in een elektrische variant of eentje met trapondersteuning. Wij proberen ervoor te zorgen dat fietsen voor zo veel mogelijk mensen mogelijk is. Fietsen haalt namelijk het beste bij u naar boven. Het heeft vele voordelen en eigenlijk geen nadelen. Zo heeft de tandem het voordeel dat je samen met elkaar kunt fietsen en communiceren tegelijkertijd; dubbel zo leuk dus! U kunt in de frisse buitenlucht op zoek gaan naar de mooiste plekjes ter wereld. Samen komt u namelijk verder! Het bewegen in de natuur, in combinatie met het sociale contact met de bijrijder, geeft een heerlijk ontspannen gevoel en een positief effect op het geluk en humeur van beiden. Je bent een team, en kan er samen voor zorgen dat de fietstocht een geweldige ervaring zal worden. Ook eventuele visuele, lichamelijke of geestelijke beperkingen die een gebruiker kan hebben zijn geen obstakels om niet op de fiets te stappen. U kunt samen de wereld ontdekken en op zoek gaan naar de mooiste plekjes.

Hiernaast is het fietsen op een tandem ongelofelijk goed voor de fysieke en mentale gezondheid van de berijders ervan. Zo verkleint fietsen de kans aannemelijk op hart- en vaatziekten en geeft het een positief effect op je bloeddoorstroming en de flexibiliteit en sterkte van je bloedvaten. Hiernaast zorgt fietsen voor een minder stressvolle dag, een betere nachtrust, een kleinere kans op ovengewicht en een betere spieropbouw. Wat houdt u nog tegen?

Een proefrit maken op een Tandem fiets?

Bent u enthousiast geworden over de tandem fiets, en zou u het leuk vinden om hier een keer een proefrit op te maken? Dan kan dat! Vraag geheel vrijblijvend en gratis een proefrit aan en maak kennis met onze Tandem fiets. Laat u inspireren door een van onze specialisten en krijg alle nodige informatie over deze ultra-innovatieve fiets. U bepaalt wanneer de proefrit zal plaatsvinden een hoe lang deze duurt. Wij zorgen ervoor dat de Tandem fiets klaar staat en u alle voordelen kunt ervaren van de Tandemfiets. De koffie en fiets staan klaar, we zien u graag verschijnen bij Maia Bikes Zevenbergen!

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.