Fietsenmaker Zevenbergen

U kunt uw reparatie online aanmelden via onze reparatieplanner. Wij bellen u daarna op om de afspraak te bevestigen. Indien gewenst halen wij uw fiets ook op en brengen deze terug indien gewenst. Dat is gratis binnen Zevenbergen. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 0168 371 671 tijdens onze openingstijden.

Wanneer uw fiets kapot is, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer de weg op en plezier hebben van uw fiets. Vaak is het zelf repareren van een fiets best een gedoe. Alleen zit u niet te wachten op extreem hoge kosten of een lange tijd, totdat uw fiets gerepareerd is. Bij Maia bikes & trikes bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare fietsenmaker. Wij hebben met onze jarenlange ervaring en deskundig personeel de benodigde kennis om in onze werkplaats ieder soort fiets te voorzien van een reparatie. Dit kan een flinke opknapbeurt zijn, het vervangen van een band, uw stuur afstellen of een andere reparatie aan uw fiets. U zal binnen de kortste keren en tegen een scherpe prijs weer volop kunnen genieten van uw fiets.

Er wordt door onze fietsspecialisten enkel gewerkt met de beste gereedschappen. Hiernaast is de werkplaats in onze fietsenwinkel ruim opgezet, zodat we alle ruimte hebben om uw fiets zo goed als kan te repareren, zodat u er weer een tijdje mee vooruit kan! Het maakt niet uit of het een grote servicebeurt is of het vervangen van uw band of verlichting, onze vakmensen herstellen uw fiets graag! Door de aanwezige kennis van ons personeel zal uw fiets op een perfecte manier gerepareerd worden.

Fietsenmaker Zevenbergen, voor e-bike/elektrische fietsen en meer!

Maia bikes & trikes is specialist in het repareren van allerlei soorten fietsen in de regio Zevenbergen en omstreken. Denk hierbij aan elektrische fietsen (e-bike), tweewielers, trikes, ligfietsen en tandems. Het maakt dus niet uit hoe oud uw fiets is of welke eigenschappen deze bevat. Maia bikes & trikes zorgt met haar deskundige personeel voor een soepele reparatie tegen een eerlijke en scherpe prijs. Door onze uitgebreide onderbouwing weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor uw reparatie. Dat laat zien dat service een belangrijk punt binnen onze organisatie is. Wij geven de fiets de volledige aandacht om deze te herstellen. U kunt voor alle vragen terecht in onze fietsenwinkel te Zevenbergen, waar we deze met alle liefde voor uw beantwoorden.

Fietsspecialist Maia bikes & trikes

Wij zijn naast fietsenmaker natuurlijk ook dealer van verschillende nieuwe fietsen van de hoogste kwaliteit. Denk hierbij aan topmerken e-bikes, zoals Batavus en QWIC. Ook is Maia bikes & trikes, fietsspecialist in de meest innovatieve trikes. Dit is een moderne ligfiets die u een erg comfortabele fietservaring geeft, waarbij u de ultieme balans ervaart. In ons aanbod vindt u merken als HP Velotechnik en VanRaam. Hiernaast hebben wij ook een ruim assortiment aan tandems in elektrische variant of met trapondersteuning.

Als uw fiets toe is aan een servicebeurt of gerepareerd moet worden, bent u bij Maia bikes & trikes aan het juiste adres. Ons deskundige personeel zorgt er graag voor dat u weer veilig de weg op kan. In de werkplaats die gevestigd is in onze fietsenwinkel te Zevenbergen wordt u fiets hersteld door echte vakmensen met passie voor het vak. Door het persoonlijke contact en de uitgebreide uitleg is onze service uitstekend te noemen. U kunt gemakkelijk een reparatie inplannen via de reparatieplanner, waarbij u uw contactgegevens achter kan laten. Ook kunt u ons telefoonnummer bellen tijdens onze openingstijden. We zijn te bereiken via: 0168-371671. Wanneer u binnen Zevenbergen woont, is het mogelijk om uw fiets gratis op te laten halen en na reparatie weer thuis af te laten leveren. Wanneer u problemen heeft met uw fiets, deze een beurt wilt geven of wanneer onderdelen kapot zijn, kunt u bij Maia bikes & trikes terecht voor de beste oplossing.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.