QWIC

QWIC

Voor onze premium e-bikes zijn we op zoek gegaan naar een kwalitatief goed merk, waar mensen werken die passie hebben voor de fiets. We hebben deze gevonden bij QWIC. Zij richten zich op alleen de e-bike en zorgen voor hun technische keuzes en mooie ontwerpen voor fietsen die uitstekend rijden. U heb daarbij keuze uit fietsen met middenmotor, achterwielmotor en voorwielmotor. QWIC heeft veel geïnvesteerd in het rijgedrag van de fietsen. Bij alle motoren heeft QWIC door eigen software de werking van de motoren geoptimaliseerd waardoor deze fietsen excellente rij-eigenschappen hebben. Hierdoor fietsen de QWIC e-bikes vaak beter dan een fiets van een andere fabrikant met dezelfde motor.

De middenmotoren van de wat duurdere modellen komen van de Duitse fabrikant Brose. Een fabrikant die gepokt en gemazeld is in de automobielbranche en dus weet hoe ze motoren moeten maken die vele jaren en vele 10-duizenden kilometers mee moeten gaan.

Bij de aanschaf van een nieuwe e-bike moet u een aantal beslissingen nemen. De techniek van de fiets wordt voor een deel bepaald door het gebruiksdoel. Wilt u er korte ritjes mee maken voor boodschappen en een enkele fietsrit in het weekend? Bent u een actieve fietser die ondanks de elektrische ondersteuning een echt fietsgevoel wil hebben. Schaft u de twewieler aan voor woon-werk verkeer als alternatief voor auto of openbaar vervoer. Overbrugt u dan een wat grotere afstand en wilt u liever ondersteuning tot 45 km/uur? Gaat u ermee op vakantie en fietst u dan in een heuvelachtig landschap. Hoe ver moet u zonder opladen op een acculading kunnen fietsen? Wilt u een sportieve zit of wilt u liever meer rechtop zitten?

Naast een prima technische uitvoering die geschikt is voor uw gebruiksdoel wil het ook natuurlijk ook nog wat. QWIC besteedt veel aandacht aan het design en elke fiets is dan ook een lust voor het oog. Verder heeft u keuze voor een accu die weggewerkt is in de framebuis of onderdeel is van de bagagedrager,

Voordat u op zoek gaat naar een goede e-bike die jaren mee kan gaan is het wellicht ook verstandig om een maximum budget vast te stellen. Ook bij e-bikes kun je het (bijna) zo gek maken als je wilt, dus afspraken met jezelf en met je huisgenoten maken over het te besteden bedrag is misschien wel verstandig.

U komt daarmee voor o.a. de volgende keuzes te staan:

  • Voorwiel, achterwiel, middenmotor
  • Ondersteuning via krachtsensor of rotatiesensor
  • Sportieve zit of meer rechtop
  • Ketting of riemaandrijving
  • Versnellingssystemen: naaf of derailleur
  • Ondersteuning tot 25 km/uur of toch een Speed Pedelec
  • Accu in de bagagedrager of heel mooi geïntegreerd in het frame?

Veel keuzes waarover wij u prima kunnen adviseren. Kom naar de winkel om deze mooie fietsen te zien en te bespreken welke fiets het beste bij u past!

QWIC modellen

Sportief en snel; Performance Serie. Hierin vindt u drie Speed Pedelec modellen (45km/uur) en dezelfde drie modellen in 25km/uur uitvoering. De keuze is reuze: deze fietsen zijn naar wens voorzien van derailleur of naafversnelling, ketting of riem, achterwielmotor of middenmotor. U leest meer over deze geweldige fietsen op de QWIC site.


Comfort en design: de Premium Serie. De Premium e-bikes zijn de meest klassevolle lifestyle fietsen uit QWICs assortiment. De volledige Premium Serie bestaat uit vier verschillende categorieën: Premium Q Serie, Premium i Serie, Premium Tour Serie en de klassieke Premium Serie. U vindt hierover meer informatie op de QWIC site


Stoer en stedelijk: de Urban Serie. Deze serie bestaat uit 4 stoere 'stads' e-bikes, waar balans tussen prijs en kwaliteit centraal staat. Het ontwerp van de elektrische fietsen binnen de Urban Serie in combinatie met de luxe afwerking en hoge kwaliteit componenten zorgt ervoor dat de fietsen geheel in lijn liggen met de luxere Premium en Performance Series.


Compact en praktisch: de Compact e-bike. Deze compacte, comfortabele vouwfiets met 7 versnellingen is de ideale reisgenoot. In de trein, op de boot, mee in de camper. Klein, vouwbaar, elektrisch én comfortabel.


Tijdelijke aanbieding

Van 1 maart tot 30 juni 2023 kunt u profiteren van €350,- korting op de QWIC Premium MN7D+ serie. De actie geldt alleen voor deze e-bike in combinatie met een accu upgrade naar een 625 Wh of 756 Wh accu. Vanaf 1 januari 2023 is dit model namelijk in prijs verlaagd. Ook heeft u 5 jaar garantie op deze fiets. Hierdoor is dit model e-bike nog aantrekkelijker.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.