Ondanks de corona-maatregelen zijn wij gelukkig in staat u van dienst te zijn. Wij mogen open zijn voor reparaties en verhuur én wij mogen bij u thuis langs komen om u zo in de gelegenheid te stellen onze fietsen te zien en uit te proberen.

Onderstaande modellen kunt u proberen. Wellicht weet u al welke het moeten worden.. Als u dat nog niet weet dan kunt u via onderstaande links wat meer informatie over de fietsen lezen, maar natuurlijk kunt u ook altijd bellen met ons. Wij spreken dan met u door welke modellen geschikt zouden kunnen voor u. Op basis daarvan kunnen we dan een aantal fietsen meenemen.

Als u al weet welke modellen (maximaal 4) u graag uit wilt proberen dan kunt u hieronder reserveren. Mocht u het nog niet precies weten dan ziet u hieronder op welke QWIC e-bikes u kunt proeffietsen. Verder kunt natuurlijk ook altijd bellen met ons op 0168 371 671 of de QWIC website bezoeken op www.qwic.nl.


De volgende modellen kunt u bij ons proberen:

QWIC Premium i MN7 - meer informatie

QWIC Premium MA8 Tour - meer informatie

QWIC Premium MN7 HS11 - meer informatie

QWIC Performance RD11 - meer informatie

QWIC Urban FN7 Lite - meer informatie

QWIC Urban RD9 - meer informatie

QWIC Compact MN7 - meer informatie


Als u weet welke modellen (maximaal 4) u graag uit wilt proberen dan kunt u een proefrit reserveren (zie bovenaan de pagina). . U kunt natuurlijk ook altijd bellen met ons op 0168 371 671.