Ervaren!

Comfortabel fietsen, dat is ligfietsen!

 

Wil je ook een ligfiets of trike proberen?

Kom naar onze winkel en wij vertellen alles over de mogelijkheden

Een bezoek aan onze winkel is de moeite waard. Een uitgebreide collectie staat op u te wachten. Samen met u bespreken we uw wensen en mogelijkheden. Nadat een goed gesprek en een goede bak koffie of een kopje thee kunt u eens proberen hoe het in de werkelijkheid bevalt. Wij rijden graag met u mee! Hiervoor kunt u het beste even bellen of mailen om een afspraak te maken.

Huur een ligfiets

Geen last van zitvlak, polsen, armen, handen, schouders of nek. Minder last van de wind. De ligfiets is daarmee een ideaal middel om de mooie omgeving van Dordrecht te verkennen. Beleef de natuur, de cultuur op de ligfiets!

Huur een ligfiets en ga op pad met vrienden, familie of collega’s. Fiets naar de Hollandse of Brabantse Biesbosch. Spot de Zeearend bij de Tongplaat.

Boek een arrangement

Organiseer een onvergetelijke dag voor je afdeling of bedrijf. Ga met zijn allen ligfietsen. Wij maken de dag onvergetelijk en bieden in samenwerking met ondernemers in Dordrecht en de Biesbosch een arrangement dat – indien gewenst – dagvullend kan zijn. Neem contact op om de wensen door te spreken.

Kom naar de ligfietstestdag

Ben je van plan om een ligfiets aan te schaffen, maar wil je er eerst meer van weten. Ga dan samen met andere aspirant ligfietsers de ligfiets ontdekken op onze ligfietstestdag. Je kunt dan de vele modellen uitproberen en kun je ervaringen uitwisselen. De dag wordt begeleid door Gert & Jacqueline. Daarbij wordt de inwendige mens uiteraard niet vergeten. De agenda en meer informatie vind je op de pagina over de ligfietstestdag.

Geniet van de Biesbosch

De Biesbosch is een bijzonder waardevol gebied dat bijna 700 jaar geleden, als gevolg van de St Elizabethsvloed van 1421 is ontstaan. Het is één van de grootste zoetwatergetijdegebieden van de wereld. En dat is het behouden en onderhouden waard! Omdat wij de Biesbosch een warm hart toedragen is Maia gastheer geworden van de Biesbosch. Wij zijn daarmee een informatiepunt geworden en onze fietsroutes lopen vaak net langs of door de Biesbosch.

Kom naar onze winkel! »

Kom naar onze winkel en wij vertellen alles over d...

Ligfiets huren »

Een ligfiets huren? Dat kan bij ons op verschillen...

Aanvraag huren ligfiets »

Met onderstaand formulier kunt u aangeven welke fi...

Ligfietstestdag »

Beleef de Ligfietstestdag! Helaas hebben wi...

Maia op RTL4 »

Bekijjk hier de opnamen die werden gemaakt voor RT...