Nieuws

Ligfietstestdagen

De datums van onze ligfietstestdagen zijn bekend! Naast de ligfietstdagen die vertrekken vanaf onze winkel aan de rand van Dordrecht zijn we op 19 april 2020 ook aanwezig op de ligfietstestdag in Gent. Kijk op onze evenementenkalender op Facebook. Aanmelden voor een van de ligfietstestdagen kan via onze webshop...

Wij staan op de Fiets en Wandelbeurs

Maia staat ook dit jaar weer op de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht vanaf vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart. Samen met collega's en onze fabrikanten AZUB en HP Velotechnik en de Nederlandse Ligfietsvereniging NVPHPV zorgen wij weer voor een groot ligfietseiland vlakbij het proefparcours in hal 2, zie ook de plattegrond van de beurs. Wij staan hier met de merken AZU..

Gratis hotelovernachting

Interesse in een trike (driewielfiets) of ligfiets?   Bezoek Maia, Dordrecht én de Biesbosch met een gratis hotelovernachting.   Het is fijn om te zien dat mensen van heinde en verre bij ons langs komen om een mooie trike of ligfiets uit te zoeken. Wij willen dat nu nog aantrekkelijker maken, zodat u ook alle tijd hebt om het mooie Dordrecht en de Biesbosch te be..