Beleef de Ligfietstestdag!


Helaas hebben wij moeten besluiten om in 2021 nog geen ligfietstestdagen te organiseren. Wij hopen rond de zomer onze ligfietstestdagen weer te kunnen organiseren.

Uiteraard blijft u (na afspraak) van harte welkom in onze winkel in Zevenbergen en kunt u ook zelf een trike of ligfiets huren voor een mooi rondje door de mooie omgeving.

Nooit eerder de mogelijkheid gehad om op een ligfiets te ‘zitten’? Dan is de Ligfietstestdag echt iets voor jou, want je gaat echt ‘languit’ hoor

Tijdens deze dag kun je lekker een beetje wennen en een tochtje maken om de eerste fiets te proberen. Na terugkomst van het eerste ritje staat er een andere ligfiets of trike klaar om te proberen.

Het is de bedoeling om op de Ligfietsdag verschillende fietsen uit te proberen.

Aan het einde van de dag heb je een goede indruk van wat er allemaal mogelijk is, want ligfietsen verschillen onderling veel en je moet erop gefietst hebben om dat te ervaren.

We fietsen we door het prachtige en landelijke West-Brabant. Tussen de middag verzorgt Maia Mobiliteit een lunch, dan kunnen we even op krachten komen en sterke verhalen vertellen natuurlijk.

Ook van het luisteren naar de ervaring van anderen leert iedereen weer meer over het ligfietsen.

Wat is de opzet van zo’n dag?

  • 10.00u – Verzamelen en instructie over de do’s en de don’ts
  • 10.30u – Eventjes uitproberen nadat de fiets is aangepast aan de persoon.
  • 10.45u – De eerste wankele meters op de fiets, maar het lukt!!!
  • 12.00u – Na de eerste rondjes een heerlijke lunch.
  • 13.00u – Een tochtje maken met de andere deelnemers
  • 16.00u – Afsluiting van de dag

Aan het einde van de dag heb je een leuke ligfiets-ervaring en weet je bijna alles van ligfietsen. Is het leuk om er zelf ook een te hebben of te kopen?

We rekenen voor deze testdag een bedrag van € 60,- inclusief koffie/thee en lunch. Kijk op de agenda voor de eerstvolgende mogelijkheid om mee te doen.

Mocht je tot aanschaf overgaan dan verrekenen we de kosten van de ligfietstestdag met de aanschaf van de nieuwe ligfiets.

Neem contact met ons op als je meer vragen hebt.