Ligfiets Utrecht

Ben je op zoek naar een ligfiets in Utrecht of omstreken?

Neem dan eens een kijkje op onze website en zie wat de mogelijkheden zijn. Een ligfiets is een vervoermiddel die comfortabel en fijn moet aanvoelen als je er op fietst. Onze specialisten kenmerken zich door goed te luisteren naar jouw wensen, geven persoonlijke aandacht en nemen de tijd voor je om de juiste ligfiets samen te stellen. We hebben verstand van en veel ervaring met ligfietsen (de twee- of driewielfiets), trikes en revalidatie fietsen en kunnen je daarom goed adviseren bij je aankoop. We informeren je uitgebreid en proberen staat bij ons centraal.

Revalidatie fietsen en ligfietsen in Utrecht
Beroemd om z’n Domtoren, geliefd om z’n unieke grachten en bruisend van het (studenten)leven. Maak op de fiets, zelfstandig of gezellig met anderen, kennis met de mooie binnenstad van Utrecht en het gebied daar net omheen. Van de Domtoren tot de unieke werven, van het Rietveld-Schröderhuis tot de Nederlandse Munt, ontdek het allemaal op een comfortabele driewiel fiets.

 

Ligfiets kopen in Utrecht?

 

Wil jij een ligfiets kopen in Utrecht of omgeving? Overweeg dan een klein ritje naar onze winkel c.q. showroom in Dordrecht en schroom niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op onze website of bel ons vrijblijvend op 078-6166302. Omdat er veel komt kijken bij het kopen van een ligfiets is het sterk aan te raden om een echte speciaalzaak als Maia Mobiliteit in handen te nemen.


Een sportieve driewielfiets

 

De sportieve driewielfiets is uitermate geschikt voor fietsers die op zoek zijn naar meer balans, comfort en stabiliteit. Onze fietsen zijn voor iédereen aantrekkelijk. Ook bij mensen zonder handicap zijn ze populair (woon-werk verkeer, vakantie, dagelijks gebruik). We zoeken actief naar oplossingen die passen bij de behoefte en je budget. Onze driewielfietsen en trikes zijn niet te zwaar, rijden geweldig en rollen licht. Ook het uiterlijk is bepaald niet onbelangrijk. Het hoeft er namelijk helemaal niet stom of gehandicapt uit te zien. We hebben veel oplossingen voor stallen, opbergen, evt. ergonomische aanpassingen en geven we advies voor de financiële kant (WMO, belastingaftrek).

driewielfiets Rotterdam

Leverancier revalidatie fiets Utrecht

 

Wil je op de fiets nog steeds of weer mobiel zijn? Dan is aanpassing van uw huidige fiets naar een volwaardige revalidatie fiets een mogelijkheid. Soms is het beter om over te stappen naar een fiets die meer comfort, gemak en veiligheid biedt. Maia Mobiliteit is gespecialiseerd in revalidatie fietsen en hebben dan ook veel ervaring in de begeleiding van het aankoopproces voor fietsen met mobiliteitsbeperkingen. Goed om te weten is dat Maia je ook kan ondersteunen voor de aanvraag van een vergoeding op de aankoop van een revalidatie fiets door de overheid (WMO). Een bezoekje aan onze showroom zal zeker de moeite waard zijn als je op zoek was naar een revalidatie fiets in Utrecht of omgeving.
 

Daarom koopt u een ligfiets bij Maia Mobiliteit

 

Niet zoeken naar een fietsenwinkel in Utrecht met de hoop dat je daar de juiste ligfiets vindt, maar gewoon een stukje rijden om onze voordelen te ervaren. In een uitgebreid persoonlijk vraaggesprek en dmv proefritten helpen we je door de veelheid van techniek. Daar nemen we graag de tijd voor. Samen onderzoeken we hoe het dagelijkse gebruik van je nieuwe fiets (met of zonder elektrische ondersteuning) eruit gaat zien. De wens van de klant staat centraal. Wil je eerst een paar dagen huren? Geen probleem! Bij aankoop krijg je tot twee dagen huur terug. Ons zeer ruime assortiment omvat alleen modellen van de beste fabrikanten in de wereld, ook qua prijs-kwaliteit. We hebben buitengewoon veel kennis van driewielfietsen en spijkeren we onze know-how regelmatig bij. Tot op heden is het nog niet gebeurt dat het niet lukte. De voordelen van de expertise van Maia:

We hebben dit samengevat in onze 5 P's.