Een ligfiets huren? Dat kan bij ons op verschillende manieren.

Je kunt bijvoorbeeld meedoen met een ligfietstestdag: de ideale manier om met ligfietsen kennis te maken en jouw favoriete model te selecteren. Er is namelijk veel keus: van driewieler tot highracer en van onderstuur tot bovenstuur. Tijdens de ligfietstestdag kun je twee fietsen uitproberen. Dat is dus een goede gelegenheid om verschillende modellen te ervaren.

Naast deze testdag is het ook mogelijk om individueel of in groepsverband een ligfiets (tweewieler), tandem (de Hase Pino), of trike (driewieler) te huren. Natuurlijk verhuren wij ook de Hase Pino!

Samen (lig)fietsen is heel leuk als personeelsuitje, gezinsuitje, familie-uitje of andere actieve gelegenheden.

Wil je een ligfiets wat langer proberen? Of meenemen op vakantie? Dan krijg je korting op de normale dagprijs.

De huurprijzen zijn afhankelijk van het type (lig)fiets dat je huurt. Hieronder vind je een overzicht van de fietsen die te huur zijn. 

Schaf je binnen enkele maanden na het huren van een ligfiets of na de ligfietstestdag een ligfiets aan, dan verrekenen wij twee dagen huur (voltarief) met de aanschafprijs van een nieuwe fiets.

Neem een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID of rijbewijs) mee en maak in uw aanvraag duidelijk welke fiets u bij voorkeur reserveert, zodat u zeker weet dat uw favoriete fiets klaar staat. Er kan tevens een borg van toepassing zijn, afhankelijk van het type fiets dat u huurt.

Via ons aanvraagformulier of telefonisch (0168-371 671  ) kunt u aangeven welk fiets(en) u wilt huren en voor welke periode.

Een medewerker van Maia Mobiliteit neemt contact met u op om uw aanvraag met u door te nemen en een tijd af te spreken.

Onderstaande prijzen zijn indicaties voor 1 dag huren. Voor langere huurperiode geldt een oplopende korting (dus hoe langer de huurperiode, hoe groter de korting).