LeaseHet leasen van fietsen wordt steeds populairder, zowel privé als zakelijk. Maia kan beide vormen van fietslease aanbieden. Voor de zakelijke lease werken wij samen met CycleLease en met Leasefiets.nl (Bovag en Friesland Lease). Voor privé lease (private lease) werken wij samen met Leasefiets.nl.
 

Privé Lease (private lease)

Private lease werkt eigenlijk heel gemakkelijk. Indien u daarin geinteresseerd bent komt u bij ons langs en stellen wij samen met u uw idelae ligfiets of trike samen. Nadat we de gewenste looptijd hebbn besproken en de mogelijkheid van een aanbetaling (wat het maandbedrag verlaagt) vragen wij een offerte aan bij Friesland Lease (leasefiets.nl). U ontvangt van hen na acceptatie een aanbod voor de lease van uw trike of ligfiets. 

U kunt alle informatie vinden op de website van leasefiets.nl maar wij hebben voor uw gemak hieronder alvast wat informatie verzameld:  

Werkgever

Indien u als werkgever uw werknemers een regeling voor het leasen van een fiets aanbiedt  kunt u zich aanmelden bij één van beide partijen (Leasefiets.nl of CycleLease) en vervolgens kan uw werknemer bij ons een mooie ligfiets of trike uitzoeken. Mocht u een voorkeur hebben voor een andere partij die lease aanbiedt en sluit u zich liever niet aan bij een van bovengenoemde partijen, laat het ons weten dan kunnen wij onderzoeken of Maia Mobiliteit zich bij de door u gewenste partij kan aansluiten. 

Wij hebben wat informatie over de fiets van de zaak op een rijtje gezet:  

Werknemer

Indien uw werkgever een leaseregeling aanbiedt kunnen wij u helpen bij het leasen van een ligfiets of trike. U kunt bij uw werkgever terecht voor meer informatie over de leasefiets regeling. Wij hebben ook wat informatie voor u op een rijtje gezet:


Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u altijd bellen met ons. Bel met 078-6166302 en vraag naar Gert. Of kom langs in onze winkel. De koffie staat klaar!

Fietsplan »

Naast de nieuwe regeling voor de Fiets van de Zaak...

Private Lease »

Privé Lease (private lease) Private lease&...

Zakelijke Lease »

Sinds 1 januari 2020 mogen werkgevers hun werkneme...