Kettwiesel EVO Steps

 
Kettwiesel fietsen model afbeelding
Kettwiesel EVO STEPS
KETTWIESEL EVO STEPS: de symbiose van sportiviteit en comfort.
Als ligfiets met Shimano-motor en luxe ophanging is de KETTWIESEL EVO STEPS een luxe delta-trike.
Kenmerken:
·   Zeer wendbaar, soepel rijdend
·   Uitstekende stabiliteit dankzij laag zwaartepunt
·   Volledige schorsing
·   opvouwbaar
·   Te gebruiken in tandem en als trailer
·   E-motor
 
EVO STEPS - ModelbildEVO STEPS - ModelbildEVO STEPS - ModelbildEVO STEPS - Modelbild
E-trike voor de veeleisende fietser
De EVO STEPS is het paradepaardje van onze KETTWIESEL- serie. Deze trike is het toppunt van een sportieve, hoogwaardige trike.
De EVO STEPS is onze verbeterde versie voor rijders met nog hoge normen voor comfort: het standaardmodel heeft een Shimano Steps-motor en het bijbehorende Di2 elektronische schakelsysteem. En de ophanging is ongeëvenaard: onafhankelijke wielophanging, luchtvering en stabiliteit in bochten als een auto. Een sportieve rit hoeft niet oncomfortabel te zijn.
 
E-motor van Shimano: power on demand
Het is de rijder die beslist wanneer de Shimano Steps motor wordt ingeschakeld. Eenmaal ingeschakeld biedt de krachtige middenmotor soepele en naadloze assistentie. Het geeft je meer tractie op de achterwielen dan een voorwielmotor en de 504 Wh batterij, verborgen achter de stoel, kan in slechts vier uur volledig worden opgeladen.
De Di2 Alfine is een 8-speed, elektronische, intern afgestemde hub die perfect op de motor is afgestemd. Het kan worden bediend in handmatige of automatische modus. En de bestuurder kan schakelen tussen deze modi met een druk op een knop op het display.
 
De kunst van ontplooiing
Wanneer de EVO rechtop geparkeerd is, ziet deze eruit als een futuristisch kunstwerk. Net zo indrukwekkend is de gevouwen versie: er zijn slechts drie snelle stappen nodig om de driewieler om te vormen tot een meesterwerk van compactheid met een maximale lengte van 96 cm.
Ook opvouwbaar ... en opvallend: de KLIMAX opvouwbare kuip , die verkrijgbaar is als accessoire. De gepatenteerde HASE BIKES kuip wacht - compact opgevouwen - in zijn draagtas voor de volgende regenachtige dag, wanneer deze in een flits kan worden gemonteerd en uitgevouwen. Met de bijbehorende regenponcho verandert hij de EVO in een weerbestendige trike voor alle seizoenen.
 
Ligfiets driewieler + ligfiets trike = 5-wiel tandem
De delta-configuratie - één wiel voor en twee achter - biedt uitzonderlijke sportieve prestaties: niet alleen omdat de draaicirkel erg klein is, maar ook omdat het lage zwaartepunt een uitstekende garantie biedt voor veiligheid en stabiliteit - zelfs in bochten bij hoge snelheden.
De rit is twee keer zo sportief - en trekt twee keer zoveel nieuwsgierige blikken - wanneer je twee trikes verbindt met de HASE BIKES tandemkoppeling.
 
 
EVO STEPS - Studiobild

Technische gegevens en functies

 
Totale lengte: 69 "–87" (176–221 cm), zonder voorwiel: 60 "(153 cm) ·
Totale breedte: 35½ "(90 cm) · Totale hoogte: 32" (82 cm), met neergeklapte zitting: 21 "(53 cm) ·
Stoelhoogte: 20” (50 cm) ·
Trapas hoogte: 20½” (52 cm) ·
wielbasis: 52”–70” (132–178 cm) ·
Frame: aluminium · Giek vooraan: aluminium
Max. laden: 309 lb (140 kg) ·
Gewicht: 71,5 lb (32,5 kg) ·
Geveerde vork: Vorkspinner 300
Vouwmechanisme: HASE BIKES Vouwvoeg wanneer opgevouwen: 38 "x35½" x19 "(96x90x49 cm) ·
Suspensie: HASE BIKES EVO onafhankelijke wielophanging met slingerstang en luchtschokken ·
Remmen: Achter: Tektro Auriga Twin hydraulische schijfremmen, parkeerrem,
Voorkant: Avid BB7 mech. schijfrem ·
wielen: 20” ·
Hub achter: HASE FIETSEN SNELSTICK
velgen: dubbele wand met oogjes
spaken: Sapim ·
Banden: Schwalbe Marathon 47x406 ·
versnellingen: Shimano Alfine Di2 8-speed internal gear hub ·
crankstel: Shimano treden 170 mm 44 T
Aandrijfsysteem: HASE FIETSEN Differentiaal ·
Motor: Shimano Steps 6100 max. 15 mph (25 km / h), Batterij: lithium-ionbatterij, Capaciteit: 14 Ah, 504 Wh, Spanning: 36 V, 250 W max. vermogen, 1000 oplaadcycli, 4 uur oplaadtijd, ca. 31 mijl (50 km) bereik
Verlichtingssysteem: motoraccu · B&M Toplight Flat Plus ·
Koplamp: B&M IQ-X 100 lux, standlicht ·
Kleur: RAL 7023 mat Beton Grijs / poedercoating ·
Accessoires: HASE BIKES Opvouwbare kuip, volledig verstelbaar, met achteruitkijkspiegel, gevouwen 26⅜ "x8⅝" (67x22 cm)
·       Accessoires
Opnieuw ontworpen opvouwbare kuip
De nieuwe HASE BIKES opvouwbare kuip heeft een verbeterd ontwerp en nog meer functionaliteit. Dit multi-getalenteerde accessoire biedt nog steeds dezelfde betrouwbare bescherming tegen wolkbreuken, maar biedt nu extreme stabiliteit bij zijwind en de optie om een ​​universele smartphone-houder toe te voegen. Dankzij het nieuwe ontwerp zijn de lengte en hoogte nu uiterst eenvoudig aan te passen.
·       Accessoires
Kuipzak
U bent op tournee en de regenwolken rollen binnen: met de superslanke kuipzak is regenbescherming altijd bij de hand. De tas heeft een speciaal vak voor je sleutels en portemonnee en biedt zelfs voldoende extra ruimte om een ​​jas op te bergen voor die koelere uren?
·       Accessoires
Poncho
Rits dicht voor volmaakte gezelligheid. Met de regenponcho blijft alles vanaf je nek helemaal droog, zelfs in een stortbui. Klik het gewoon op de kuip en klim erin. Stel af met behulp van de magnetische rits - finito.
·       Accessoires
Parking Stand
De nieuwe parkeerstand stabiliseert trikes met vering tijdens het parkeren en maakt het mogelijk om ze rechtop te parkeren (met het voorwiel in de lucht).
·       Accessoires
Kaderslot
Als veilige optie voor het vergrendelen van een van de trike-modellen biedt HASE BIKES een Ringslot van AXA met een speciale HASE BIKES-houder. Hij is uitgerust met een extra staalkabel voor het bevestigen van de rest van het frame.
·       Accessoires
telescopische veiligheidsvlag met houder
Hef de vlaggen op! Voordat u gaat rijden, kunt u de paal van de veiligheidsvlag verlengen door deze eruit te trekken als een telescopische antenne, en na parkeren kunt u deze terug duwen om deze in te korten - bijvoorbeeld om ruimte te besparen of de vlag te beschermen tegen vandalisme of hebzuchtige ogen . De nieuwe telescopische paal met de gele vlag heeft een hoogwaardig ontwerp. Het kan veilig op de driewieler worden gemonteerd met behulp van een speciale HASE BIKES-beugel. Dit veiligheidsaccessoire is ook compatibel met de opvouwbare kuip en de regenhoes voor de stoel.
·       Accessoires
Roller Bag Maxi
Of het nu gaat om een ​​winkelmandje of reistas: de combinatie van ROLLER BAG en ROLLER RACK kan moeiteloos worden opgerold met een uitklapbare handgreep (MAXI-versie alleen voor EVO en CROSS)
·       Accessoires
Rollerzak Mini
Een capaciteit van 50 liter - genoeg voor een paar dagen boodschappen, benodigdheden voor een reis van twee weken, of al uw foto-apparatuur, inclusief statief. Hij kan tot 12 kg dragen en past op elke KETTWIESEL die na 2006 is gebouwd.
·       Accessoires
Rollenrek
Als je eenmaal een ROLLER RACK hebt, mag je nooit meer een steekwagen lenen. Hij kan elke lading aan tot 25Ib (55 kg): drankkratten, vaten, autobanden ....
·       Accessoires
Regenhoes met nieuw ontwerp
Ziet er geweldig uit en houdt alles droog - nu zelfs compatibel met de XXL- en TRIGO-stoelen: de opnieuw ontworpen regenhoes voor onze ligstoelen. In plaats van een opbergtas is er nu een riempje.