Kettwiesel Allround

Vindt de Kettwiesel Allround en alle andere trikes van Hase Bikes in onze webshop. Hier kunt u ook filteren op alle eigenschappen van de trikes.

Konijn fietsen model afbeelding

KETTWIESEL ALLROUND - ontwikkeld voor bochtenplezier
Het unieke "KETTWIESEL-gevoel" komt van zijn kart-behendigheid en strakke korte draaicirkel.
ALLROUND - ModelbildALLROUND - ModelbildALLROUND - Modelbild
Het instapmodel voor de HASE fun-klasse en het chassis voor veel adaptieve trikes
Met de KETTWIESEL ALLROUND kun je alle voordelen en praktische aspecten van triking ervaren. Met zijn ongeëvenaarde stabiliteit in bochten, hoge mate van veiligheid en uitzonderlijk comfort biedt de KETTWIESEL ongeëvenaard rijplezier. En: bij stoplichten en tijdens pauzes kunt u ontspannen in uw stoel terwijl andere fietsers afstappen.
Het is gemakkelijk te begrijpen waarom de pittige roadster ook het perfecte chassis is voor veel van onze adaptieve voertuigen en handfietsen. De KETTWIESEL is ontworpen om een ​​ideale mix van ergonomie, sportiviteit en onbeperkte veelzijdigheid te bieden.

Perfect aanpassingsvermogen aan de lengte en het gewicht van de bestuurder
Het stuur onder de stoel van de KETTWIESEL vormt een aanvulling op zijn ergonomie. Door een inbusbout los te draaien, kan de hoek en laterale positionering van elk stuur nauwkeurig worden aangepast aan de rijder en de zitpositie.
Dankzij het snelverstelbare frame kan de voorste arm eenvoudig en nauwkeurig worden aangepast aan de beenlengte van de bestuurder zonder de ketting in te korten of te verlengen. De lengte-aanpassing markeringen maken het gemakkelijk om lengte-instellingen te onthouden bij het schakelen tussen verschillende rijders.

Elke zitpositie is mogelijk
Dankzij de handige quick-release hendels is het aanpassen van de hoek van de rugleuning kinderspel. Kies elke zitpositie: van relaxed en sportief tot rechtop. Laat voor het transport de rugleuning los om de driewieler plat te maken voor eenvoudig opbergen.

Eenvoudig wiel verwijderen met QUICKSTICK- naven
Als u de wielen wilt verwijderen om de KETTWIESEL op te bergen of te vervoeren , draait u eenvoudig de bout op elke QUICKSTICK- naaf los - en deze zijn eraf!