Een ligfiets, trike of Hase Pino tandem proberen?

Dat kan bij ons op verschillende manieren.

Je kunt bijvoorbeeld meedoen met een ligfietstestdag (deze worden op dit moment helaas nog niet georganiseerd): de ideale manier om met ligfietsen kennis te maken. Er is namelijk veel keus: van trike/driewieler tot highracer en van onderstuur tot bovenstuur. Tijdens de ligfietstestdag kun je twee fietsen uitproberen. Dat is dus een goede gelegenheid om verschillende modellen te ervaren.

Naast deze testdag is het ook mogelijk om individueel of in groepsverband een ligfiets (tweewieler), tandem (de Hase Pino), of trike (driewieler) te huren. Natuurlijk verhuren wij ook de Hase Pino!

Samen (lig)fietsen is heel leuk als personeelsuitje, gezinsuitje, familie-uitje of andere actieve gelegenheden.

Wil je een ligfiets wat langer proberen? Of meenemen op vakantie? Dan krijg je korting op de normale dagprijs.

De huurprijzen zijn afhankelijk van het type (lig)fiets dat je huurt. Hieronder vind je een overzicht van de fietsen die te huur zijn. 

Schaf je binnen enkele maanden na het huren van een ligfiets of na de ligfietstestdag een ligfiets aan, dan verrekenen wij tot twee dagen van de betaalde huur met de aanschafprijs van een nieuwe fiets.

U kunt in onze planner de gewenste ligfiets of tandem reserveren. Na uw reservering nemen wij contact met u op om uw aanvraag met u door te nemen zodat we er zeker van zijn dat we alles klaar hebben staan op de dag dat u komt huren.

Media Maia bikes & trikes
Reserveer hier uw Hase Pino.