Gekko fx26

Vindt de Gekko fx26 en alle andere trikes van HP in onze webshop. Hier kunt u ook filteren op alle eigenschappen van de trikes.

Gekko fx 26 - de behendige opvouwbare ligfiets

Grote wielen voor het vouwbare instapmodel
Gekko fx 26 - niet alleen voor puristen:
Speed-Trike met een pittig uiterlijk.

De rijdynamiek van een 26 inch achterwiel in de staart van de trike is uniek. Degene die dit heeft ervaren zal dit meestal ook wel missen. "Size matters", noemen de experts dit feit. Desalniettemin blijft onze "Big Wheeler" vanaf het instapniveau zeer handig: bij het inklappen van de trike hoeft geen enkel onderdeel te worden gedemonteerd. Dat betekent dat je driewielige speedster 10 seconden is gevouwen en in bijna elke kofferbak past!
Sportief en energiek - of betrouwbare reisgenoot? U kunt kiezen: de Gekko fx 26 is net zo veelzijdig als alle ligfietsen van onze ligfabriek in Kriftel. Of het nu puristisch is voor hoge snelheden of compleet uitgerust met spatborden, rack en onze speciale comfortopties : u hebt de keuze - en wij bouwen de trike die u wenst!
ligfiets driewieler Gekko fx - dynamische rit
Grootte is belangrijk
Chassis en vouwsysteem van de Gekko fx 26
Het grote 26 inch achterwiel biedt de Gekko fx 26 de cruciale plus van dynamische aandrijving. De voordelen van deze chassisconstructie zijn duidelijk: met het slanke aandrijfgedeelte achter de cockpit nemen de comfortabele rijeigenschappen merkbaar toe. Belangrijkste punten zijn een soepele loop, minder rolweerstand en gemakkelijk rollen over obstakels.
Indrukwekkend: de elegante lijnen. De krachtige, gebogen zitsteun lijkt de kracht rechtstreeks over te dragen naar de stoel van je trike. De lange wielbasis in combinatie met de dynamisch gevormde dwarsbuizen geven de grote Gekko fx 26 zijn eigen prominente designtaal.
Ligfiets driewieler Gekko fx 26
De compacte, lichtlopende wielen zijn geoptimaliseerd voor de hoge zijkrachten op de driewieler. De zwart geanodiseerde HP Velotechnik driewieler velgen met robuust aerodynamisch hol profiel combineren uitstekende directionele stabiliteit, maximale laterale stijfheid en laag gewicht voor snelle acceleratie. Brede, zeer veerkrachtige banden met lekbescherming. Verdere details zijn de naven van HP Velotechnik met onderhoudsvrije, afgedichte precisiekogellagers en de roestvrijstalen spaken.
Breder is beter: hoe breder de spoorbreedte, hoe hoger de kantelstabiliteit en hoe sneller uw trike is in bochten. Voor dit doel biedt het brede spoor van 78 cm van de Gekko veel ruimte tussen de wielen voor uw handen op het brede stuur, waardoor een veel bredere stuurhoek mogelijk is voor een kleine draaicirkel van slechts 4,65 m. Om uw trike gemakkelijk door deuren en poorten te laten glijden, heeft HP Velotechnik smalle naven ontwikkeld voor een lage totale breedte van slechts 83 cm.
Hoe vouw ligfiets Trike Gekko fx 26
Ondanks de neiging tot grote prestaties kan de Gekko fx 26 zichzelf klein maken, net als zijn kinderbroer met het 20 inch achterwiel in een mum van tijd. Een geoefende eigenaar heeft slechts 10 seconden nodig om zijn voertuig in te klappen tot een afmeting van 107 × 83 × 58 cm. Dankzij het gepatenteerde HP Velotechnik Dual Flat Fold-systeem hoeven geen onderdelen te worden gedemonteerd Zelfs niet met de optionele elektromotor en batterij.
Dubbele veiligheid: de stevige vouwverbinding heeft een veiligheidsbout die wordt ontgrendeld tegen veerdruk nadat de snelsluiting is ontkoppeld. De roestvrijstalen precisie-vouwas is exclusief ontworpen door HP Velotechnik.
Praktisch tijdens transport: HP Velotechnik heeft unieke open uitvalnaven voor trikes ontwikkeld: de voorwielen kunnen eenvoudig worden verwijderd samen met de remschijven door een enkele schroef los te draaien (standaarduitrusting).
HP Velotechnik Performance-hubs voor ligfietsen
 
Kikkervisje ligfiets driewieler Gekko fx 26
Ontvouwt veel rijplezier
Technische details van de Gekko fx 26
Met het pedaal aanzienlijk hoger geplaatst dan de stoel, wordt een efficiënte krachtoverbrenging mogelijk gemaakt en onderstreept naast de optioneel verstelbare rugleuning de zitpositie het sportieve karakter van uw Gekko - dat zich verder uit in de technische details.
Vouwbare ligfiets voor volwassenen Gekko fx 26
Het comfortabele ergostuur onder de stoel is gebouwd om uw polsen en nekspieren te ontlasten. De beproefde stuurgeometrie van HP Velotechnik combineert soepele richtingsstabiliteit met indrukwekkende wendbaarheid. Solide lager met verstelbare cartridge-headset op het stuur en onderhoudsvrije afgedichte kogelkoppen op de trekstangen. De lichtgewicht, zeer sterke balhoofden zijn gesmeed en CNC-gefreesd voor maximale volgstabiliteit. Ze zijn gemonteerd met duurzame, verstelbare headsets in plaats van buiten op het frame.
Comfortabele inklapbare driewieler Gekko fx 26 - zitsysteem Het HP Velotechnik zitsysteem creëert een voorbeeldige ergonomische verbinding op de hoofdinterface tussen de rijder en de driewieler. De goed geventileerde gaaszitting van de Gekko is geïntegreerd in de framestructuur voor maximale stabiliteit. De stoel heeft een anatomisch gevormde, verstelbare rugleuning en een handig vak met rits voor uw belangrijke kleine dingen.
 
Gekko fx 26 Detail De Gekko heeft een zeer veilige remwerking vanwege het lage zwaartepunt en de lange wielbasis. De standaard schijfremmen zorgen voor maximale remkracht, zelfs bij slecht weer. De voorwielen worden afzonderlijk geregeld, zodat u het binnenwiel selectief kunt remmen in bochten. Vanwege de geavanceerde stuurgeometrie van HP Velotechnik heeft dit geen invloed op de besturing tijdens het remmen. Op verzoek monteren we mechanisch of hydraulisch gekoppelde voorremmen met een handbediening en een V-rem op het achterwiel als parkeerrem.
 
Comfortabele inklapbare driewieler Gekko fx 26 - voorarm snel aanpassen Na het losdraaien van de twee klembouten aan de onderkant van het frame, wordt het frame op uw beenlengte ingesteld door de voorste buis in of uit het hoofdframe te schuiven. Met de optionele snelle frame-aanpassing kan de lengte sneller worden aangepast. De aanpassing van de kettinglengte wordt gecompenseerd door soepele kettingwieltjes. Door de voorste buis tijdens transport in te schuiven, is uw Gekko nog compacter.
 
Comfortabele inklapbare driewieler Gekko fx 26 - bagagerek achter Het optionele stevige bagagerek is gemaakt van 10 mm buis en kan maximaal 25 kg dragen. Uw tassen worden vastgehouden door de tweestangconstructie op veilige afstand van het achterwiel. Praktisch detail: geïntegreerde bescherming voor het achterlicht. Bij het inklappen blijft het bagagerek aan het frame bevestigd.
 
Comfortabele opvouwbare driewieler Gekko fx 26 - chaintubes Beschermt uw kleding en de ketting: de aandrijving is vrijwel volledig bedekt. De speciale kettinggeleidingsbuizen van duurzaam kunststof zorgen voor minimale wrijving en een stille werking.
 
Comfortabele opvouwbare driewieler Gekko fx - voorkuip Streamer Bescherming tegen weer en wind: de Streamer voorkuip van HP Velotechnik houdt je voeten warm en benen droog. Het kan eenvoudig worden verwijderd via de snelontgrendelingshendel en kan worden opgerold voor transport.
 
Comfortabele opvouwbare driewieler Gekko fx - Trikefender spatborden Trikefender spatborden van HP Velotechnik biedt een uitstekende bescherming tegen spatten, vooral aan de zijkant van de bestuurder. Elegante, interne montage met hoogteverstelling voor banden tot 50 mm.
 
Gekko fx 26 Detail Handsteun: een echte verhoging van het comfort voor alle trike-bestuurders. De handen sturen licht zonder het gewicht van de onderarm te hoeven dragen. De comfortabel gevoerde handsteunen kunnen individueel worden aangepast aan alle hoeken en hellingen. Ook verkrijgbaar met een mogelijkheid om de onderarm te fixeren - een ideale uitbreiding voor het met één hand bedienen van remmen en aandrijflijn.
 
Gekko fx 26 Detail Biedt u hulp bij elektrisch rijden? Dat doen we zeker - dit is een ander domein van onze trikes! Elk voertuig van HP Velotechnik kan optioneel worden uitgerust met een elektrische rijhulp. Meer en meer mensen ontdekken de gemakkelijke manier om op een trike te rijden terwijl ze absoluut comfortabel zitten. De megatrend "E-Bike" komt hier op een hoogtepunt. De aerodynamische positie van de berijder is om energie te besparen, zodat uw waardevolle batterijcapaciteit kan worden gebruikt voor een efficiënt uitgebreid rijplezier. De techniek wordt zonder problemen in het chassis geïntegreerd. Dat geldt niet alleen voor de naafmotor in het achterwiel, maar ook voor de bedieningseenheid op het stuur en de oplaadbare batterij - en als een zeer speciale functie kunt u uw driewieler met een tweede batterij samenstellen om het bereik te verdubbelen.