Gekko 26

Vindt de Gekko 26 en alle andere trikes van HP in onze webshop. Hier kunt u ook filteren op alle eigenschappen van de trikes.


Klaar voor de start:
Gekko 26 – De start voor je nieuwe Trike-leven!
U wilt een aantrekkelijke ligfiets met drie wielen zonder je bezig te hoeven houden met de technische details van de driewielerwereld? Dan is de Gekko 26 een goede keuze: duidelijke lijnen, verhoogde zitpositie, geen compromissen als het gaat om de techniek. Een geweldige trike voor een hele redelijk prijs!
Met de Gekko 26 hebben de ingenieurs de filosofie van HP Velotechnik grondig herzien. Het doel was niet alleen om een ​​hogere zitpositie te bereiken. Bovenal wilden onze ingenieurs de typische, sportieve en precieze rijdynamiek van onze Tadpole-trikes met de twee gestuurde voorwielen toepassen voor een interessante prijs. Met andere woorden: een geweldige trike ook voor degenen met een beperkt budget.
 
Een goed doordacht ontwerp: radicaal denken vereist een consistent concept. Twee kenmerken zijn de belangrijkste reden waarom de frameconstructie van de HP Velotechnik-trikes erg arbeidsintensief is: eerst en vooral de rijeigenschappen, die vooral worden bereikt door de ingenieuze geometrie van de voorwielbesturing en die een beslissende invloed hebben op de rij-ervaring. We zullen daar niets aan veranderen! De Gekko 26 doet het dus zonder onze tweede verfijning: de gepatenteerde vouwtechnologie. In één opzicht geeft dit u zelfs een voordeel: het sterke frame kan tot 150 kg dragen, wat meer laadvermogen is dan de opvouwbare modellen.
Houd het simpel: de basisprijs voor de Gekko 26 is 2138,80 euro in Nederland. Om van de Gekko 26 een prijsbreker te maken, hebben we een ander element van de HP Velotechnik-filosofie voor de Gekko 26 beperkt tot essentials - ons modulaire systeem. U kunt de aandrijflijn , het remsysteem en andere technische componenten in enkele honderdduizenden varianten configureren voor bijna alle andere twee- en driewielers die we voor u op maat hebben gemaakt in onze fabriek in Kriftel. De optielijst voor de Gekko 26 is kort en overtuigend!
Elke Gekko 26 is uitgerust met een vaste, oerdegelijke componentspecificatie. Voor ons betekent ijzersterk: 24-versnelling aandrijving van Sram, hydraulische schijfremmen van Shimano, banden van Schwalbe en natuurlijk de beproefde poedercoating.
Handig? Zeker! We hebben veel nuttige en handige accessoires voor uw Gekko 26. Of het nu onze speciale dragers, spatborden, hoofdsteunen of achteruitkijkspiegels en verlichtingssystemen zijn - wij maken uw Gekko 26 graag zo klaar dat deze aan aan uw behoeften voldoet. Je zult dus snel aan het begin van je prachtige nieuwe Triker-leven staan!
Verstelbare arm: ligfiets HP Velotechnik Gekko 26 Om het frame aan uw beenlengte aan te passen, kunt u de voorste buis in of uit het hoofdframe schuiven nadat u de twee klembouten onder het hoofdframe hebt losgedraaid.
 
Opvouwbare ligstoel voor het vervoer van een driewieler met de auto Handig om te vervoeren: Hoewel de Gekko 26 wordt geleverd zonder opvouwbaar scharnier voor het hoofdframe, kunt u de stoel toch naar voren klappen om de hoogte te verminderen wanneer u de driewieler in de auto vervoert.
 
Waaiernaaf op de HP Velotechnik Gekko 26 Om de grootte van uw Gekko 26 nog verder te verkleinen, draait u de asbouten van de HP Sport-naven los met een steeksleutel en inbussleutel en verwijdert u eenvoudig de voorwielen samen met de remschijf.
 
Shimano STEPS elektrische ondersteuning bij een ligfiets E-Trike: als u op een dag het idee krijgt dat er een elektromotor in uw Gekko 26 zou ontbreken - geen probleem! Net als al onze trikes, kan de Gekko 26 later worden uitgerust met een moderne elektrische aandrijving  van HP Velotechnik.(Niet beschikbaar als optie bij het kopen van een nieuwe Gekko 26 bij HP Velotechnik, maar kan wel direct door ons worden ingebouwd). Ook kan Maia de Gekko 26 voorzien van een achterwielmotor van Van Beijck of een middenmotor van Pendix of Bafang
 
Derailleur Sram X4 on recumbent trike Gekko 26 Solide instap: de X4 achterderailleur van Sram combineert schakelprecisie, laag gewicht en elegant ontwerp met een uitzonderlijk lage prijs. We bieden deze 24-speed derailleur met een drievoudig kettingblad van Shimano voor onze Gekko 26. Aangenaam detail: met de soepel lopende draaihendelhandgrepen van Sram heeft u altijd de juiste overbrengingsverhouding in uw hand.