HP Velotechnik

Het Duitse familiebedrijf HP Velotechnik houdt zich al bijna 30 jaar lang bezig met het optimaliseren en ontwikkelen van ligfietsen met de daarbij gelegen accessoires. HP Velotechnik is een bedrijf dat ligfietsen produceert uit pure passie en liefde voor de trikes. Elke dag is het familiebedrijf weer bezig met het ontwikkelen en innoveren van haar assortiment trikes. Zo willen ze voorop blijven lopen. Door de jarenlange ervaring kan HP Velotechnik nu de meest innovatie trikes produceren. Van de meest standaard ligfietsen, tot aan de meest geavanceerde ligfietsen. HP Velotechnik biedt een breed assortiment van trikes aan. HP Velotechnik biedt zelfs elektrische ligfietsen aan waardoor het instappen in de trike wereld nog gemakkelijker wordt.

HP Velotechnik ontwikkeld ligfietsen voor zowel dagelijks gebruik als voor de langere ritten. Het maakt niet uit waar u de ligfiets voor gaat gebruiken; maar één ding is zeker. met de HP Velotechnik ligfietsen fietst u altijd met een goede fiets. De HP Velotechnik ligfietsen kunnen omschreven worden als snel, comfortabel en betrouwbaar. Dit is gerealiseerd door de innovatie technologie van HP Velotechnik en de bijna 30 jaar lange ervaring binnen de trikes wereld. Zo heeft HP Velotechnik ook haar eigen fabriek. Hierdoor hebben zij volledige controle over de gehele productie van de trikes. Het voordeel hiervan is dat alle eigenaren van een HP Velotechnik ligfiets een zekerheid hebben van een hoge kwaliteit.

De HP Velotechnik ligfietsen zijn naast betrouwbaar, snel en comfortabel ook nog eens een erg modieus. De ontwerpers van de Duitse trikes verzinnen dagelijks nieuwe kleurcombinaties met verschillende designs daarbij. Kiest u voor een klassieke en rustige zwarte trike? Of kiest u voor een gedurfde en opvallende oranje trike? Keuze is er genoeg bij de HP Velotechnik ligfietsen.


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.