Hase Bikes

De fietsen van Hase Bikes zijn geweldig! Twee wielen achter en 1 wiel voor maken deze trikes zeer wendbaar. Tevens ontstaat door het concept een ruime instap zodat u ongeacht u fysieke conditie toch goed kunt op- en afstappen. Zeker als u kiest voor de Lepus of Kettwiesel met een hoge stoel.

Wanneer u wilt ervaren wat een kwalitatief hoogstaand fietsenmerk te bieden heeft, bent u bij Hase Bike aan het goede adres. De Duitse fietsenproducent wil proberen voorop te blijven lopen ten opzichte van andere fietsenmerken met een breed kwalitatief assortiment. Zij zijn de nummer één van Duitsland als het gaat om de nieuwste innovaties en ontwikkelingen binnen de fietswereld.

De rijervaring die deze fietsen te bieden hebben zijn uniek en het contact met de fiets is erg direct. Hierdoor voelt de fietser zich één met de fiets en krijgt u de ultieme rijervaring. Door de beste technologieën en de beste materialen zal u een ongekende tocht ervaren, iedere keer weer. Het ongelofelijke rijplezier dat u zult beleven met de fietsen van Hase bikes maakt deze zo speciaal.

Hase Bikes staat voor verschillende kenmerken. De fietsen in het aanbod zijn zeer wendbaar. Hiernaast heeft Hase ervoor gezorgd dat de rijveiligheid ongekend hoog is. U hoeft zich geen enkel moment zorgen te maken over ongevallen en kan de gehele rit met een ontspannen gevoel fietsen, iedere dag weer. Ook is de afwerking van de fiets van hoog niveau. De strakke lijnen in combinatie met de mooie kleurencombinaties zorgt voor een fiets die een lust is voor het oog. Een ander groot voordeel van de Hase bikes is dat u gemakkelijk kan overstappen van uw rolstoel naar de trike. Daarom zijn de (trike) fietsen van Hase topproducten die het beste in iedere fietser naar boven halen en dit voor een zo groot mogelijk publiek mogelijk maken.

Maia bikes is al jaren trotse partner van dit Duitse kwaliteitsfietsenmerk. In onze showroom laten wij graag zien welke fiets het beste past bij uw behoeftes. Neem daarom ook zeker contact op met één van onze specialisten. Zij voorzien u graag van meer informatie. 


Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.