Hase Bikes

Binnenkort vindt u hier ook een beter overzicht van de diverse trikes van HASE. Tot die tijd kunt u deze vinden op de website van Hase. Op de website van HASE vindt u ook de configurator.


Klik op een plaatje om meer informatie te lezen

Een Delta trike? Pino Kettwiesel
     
     
     

De trikes op het Kettwiesel/Lepus van Hase zijn extreem modulair. Op dit platform kunnen alle mogelijkheden die beschikbaar zijn gebouwd worden. Tot een aantal jaren geleden had de Lepus een ander frame dan de Kettwiesel en daarom ook een andere naam. De Lepus onderscheidde zich daarnaast door een hoge zitpositie en een kleiner voorwiel (16") waardoor de traps lager ten opzichte van de stoel stond dan bij de Kettiwiesel. Tegenwoordig wordt maar een vorm van het frame gebruikt en zijn alle combinaties van zithoogte, voorwielmaat, vouwbaarheid, etc, onderling te combineren. In feite is het onderscheid in naam overbodig geworden.
We laten hier vier uitvoeringen zien: de Hase Kettwiesel Nexus (de goedkoopste KW), de Kettwiesel EVO Steps (de meest uitgebreide), de Lepus en de Lepus Steps. In de configurator van Hase kan een basisfiets gekozen worden en van daaruit zijn telkens alle opties mogelijk (indien gekozen wordt voor een custom configuratie). Zie verder de Hase configurator.

HASE BIKES - DE ONDERNEMING

Een integraal onderdeel van het ethos van HASE BIKES is de overtuiging dat fietsen mensen gelukkig maakt en dat het voor iedereen mogelijk moet zijn - ongeacht hun fysieke of mentale vermogens - om dit geluk te ervaren.

Het was deze overtuiging die Marec Hase motiveerde om het bedrijf in 1994 in een garage op de binnenplaats in Bochum op te richten. Hij begon met één medewerker, twee modellen en een grenzeloos enthousiasme voor fietsen. Sindsdien is HASE BIKES uitgegroeid tot een fabrikant met meer dan 60 werknemers en heeft het zijn activiteiten verplaatst naar het historische terrein van de voormalige koolmijn Zeche Waltrop. Vandaag de dag wordt het bedrijf nog steeds geleid door zijn grondlegger en een sterke passie voor goed ontwerp. Het groeiende netwerk van dealers strekt zich nu uit over alle vijf continenten.

HASE BIKES is een plek waar vakmanschap, precisietechnologie, vakkennis, lateraal denken, idealisme en realiteit samenkomen. Zowel de draaibank als de 3D-printer worden gebruikt voor het produceren van prototypes van modellen en het ontwikkelen van speciale componenten voor accessoires ten behoeve van aanpassingen aan de behoeften van onze klanten.

De enige tweewieler – de Hase Pino - in de portfolio van het bedrijf is een speciale semi-ligfiets die, afhankelijk van de functies en uitrusting, kan dienen als een geliefde fiets voor globetrotters, een veelzijdige fiets voor stadsbewoners of een bron van plezier “voor de kracht van twee ”voor gezinnen. Buiten dit behoort het hart van HASE BIKES toe aan delta-trikes, die onvergelijkbaar rijplezier bieden, gecombineerd met een hoog niveau van veiligheid. De trikes in het HASE BIKES assortiment variëren van sportieve standaardmodellen en comfortabele e-trikes tot zeer verslavende offroaders en coole aanpasbare trikes voor kinderen.