Corona

In deze moeilijke tijden blijft Maia open, zolang onze gezondheid in orde is, en zolang wij u en onze gezondheid niet in gevaar brengen. Wij vragen u alleen naar onze winkel en werkplaats te komen indien u geen gezondheidsklachten heeft.

Onze maatregelen:
Mocht u spullen nodig hebben, onderdelen, accessoires en dergelijke: sinds kort kunt u hiervoor in onze webshop terecht. 

Voor onze fietsreparaties geldt dat dit wellicht een goede tijd is om te zorgen dat de fiets van u en uw schoolgaande kinderen in orde is.

Indien u liever niet naar onze werkplaats komt dan bieden wij nu de volgende service aan, voor alle soorten fietsen, dus ook ligfietsen. Het halen en brengen van stadsfietsen is gratis op het Eiland van Dordt. Bel ons voor het halen en brengen van uw ligfiets, trike of andere fiets buiten het Eiland van Dordt.

Wij hopen hiermee u een goed alternatief te bieden om uw fiets toch te kunnen laten repareren en onderhouden. Ook het mooie weer komt er aan en ondanks alles is en blijft fietsen in de buitenlucht een gezonde activiteit! En wilt u eens meemaken wat comfortabel fietsen is? Huur een ligfiets (2 wielen) of een trike (3 wielen). U vindt hierover meer informatie op onze huur-pagina.