Met de huidige regels is Maia open voor verkoop, reparatie, advies en verhuur, zolang onze gezondheid in orde is, en zolang wij u en onze gezondheid niet in gevaar brengen. Wij vragen u alleen naar onze winkel te komen indien u geen gezondheidsklachten heeft.

Maak alvast een afspraak in onze agenda!


Onze dienstverlening vanaf woensdag 3 maart

De nieuwe corona-regels hebben ook gevolgen voor onze winkel:

  • Wij mogen u ontvangen in onze winkel voor verkoop van fietsen, onderdelen en accessoires, met maximaal 2 personen. Maak minimal 4 uur vantevoren een afspraak op onze afsprakenpagina of bel met 0168 371 671
  • De werkplaats is geopend voor reparaties en onderhoud
  • Een reparatie-afspraak kan gemaakt worden via telefoonnummer: 0168-371 671 of online op https://www.maia.nl/reparatie.


Verkoop & advies

Wij mogen u weer in onze winkel ontvangen. Dat moet op afspraak en maximaal 4 uur vantevoren. U bent dan van harte welkom voor advies over uw nieuwe e-bike, tandem, trike of ligfiets. We helpen je onder het genot van een kopje koffie graag bij je keuze. Uiteraard is het dan ook mogelijk om een proefrit te maken op een of meerdere fietsen.


Onze regels

  • U kunt niet onaangekondigd bij ons binnen stappen om een fiets, accessoires of onderdelen te kopen.
  • Bij klachten of twijfel over uw gezondheid blijft u thuis. Belt u dan even om de afspraak af te zeggen of te verzetten?
  • U komt met maximaal twee personen ouder dan twaalf jaar. Mocht het gaan om de oriëntatie voor een kind jonger dan 12 dan mag hij of zij natuurlijk ook mee komen.
  • Wij en U dragen een mondkapje in de winkel. Als u een kopje koffie aangeboden krijgt mag dat even af.
  • We houden 1,5 meter afstand
  • U kunt op basis van het oriënterende gesprek een proefrit maken op een of meerdere fietsen. Als de proefritten wat langer duren en een opvolgende afspraak is al begonnen, dan moet u buiten wachten na de proefrit. Mocht u twijfelen over de benodigde duur van de afspraak, belt u dan even vooraf zodat we voldoende tijd reserveren.


Mocht u spullen nodig hebben, onderdelen, accessoires en dergelijke: sinds kort kunt u hiervoor in onze webshop terecht. U kunt ook bellen, mailen of via whatsapp uw bestelling plaatsen. Wij zorgen er dan voor dat het thuis wordt bezorgd.