Bedenktijd en retouren

Bedenktijd/retouren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Het retourneren van uw bestelling is gratis. U krijgt hiervoor - na aanmelding van uw retourzending - een retourlabel van ons.

U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen, dat kunt u doen met het retourlabel dat u van ons toegestuurd krijgt. U ontvangtt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product ongebruikt met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Maia Mobiliteit geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen per e-mail via klantenservice@maia.nl. Een voorbeeldtekst van uw e-mail vindt u hier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met klantenservice@maia.nl . Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.


Zie ook model herrroeping:

Formulier

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.