Batavus

 

Onderstaande BATAVUS fietsen bieden wij aan tegen een forse korting. U kunt deze fietsen bij ons in de winkel zien en natuurlijk kan er ook een proefritje gemaakt worden. De prijzen van de e-bikes zijn met de standaard (lichtste) accu. Tegen meerprijs is vaak een zwaardere accu te krijgen.

€ 599,00 € 479,00

Laden...

€ 2.449,00 € 1.999,00

Laden...

Een proefrit maken op een Batavus E-bike?

Wilt u een keer een proefrit maken op één van onze Batavus modellen? Dan kan dat zeker! Laat u overtuigen door geheel vrijblijvend en gratis een proefrit te maken op een van onze trikes! U bepaalt zelf wanneer u de proefrit wilt doen. Wij regelen dat de Batavus klaar staat en voorzien u graag van de nodige informatie over onze fietsen en ons bedrijf!

Soorten Batavus elektrische fietsen

Voor iedere situatie is er wel een Batavus e-bike die perfect past bij uw situatie. Iedere elektrische fiets heeft specifieke kwaliteiten die zorgen voor een ongekende fietservaring. Gaat u de fiets gebruiken om boodschappen in het centrum te doen? Wilt u met de fiets gezellige fietstochten beleven in de omgeving? Gaat u graag op reis en wilt u de elektrische fiets vaker meenemen naar de mooiste bestemmingen of gaat u de nieuwe fiets gebruiken als vervanging van de auto voor bijvoorbeeld uw werk? Wij gaan samen met u op zoek naar de e-bike die het beste aansluit op uw wensen.

Waarom een Batavus elektrische fiets aanschaffen?

Er zijn verschillende redenen te bedenken om een elektrische fiets te kopen van het merk Batavus. Zo kunt u door de trapkrachtondersteuning gemakkelijker langere afstanden fietsen, zonder snel veel energie te verliezen. Het beste van twee werelden komt hierbij samen; uw eigen kracht in combinatie met die van de elektromotor. Hierdoor ervaart u het ultieme gevoel van comfort, ook wanneer u tegenwind heeft of een heuvel op fietst. U zult hiernaast op een snelle manier uw locatie bereiken, doordat u een gemiddelde snelheid van 25 kilometer per uur kunt bereiken. Daarom zijn de Batavus e-bikes zo ongelofelijk populair bij een steeds grotere doelgroep. U ervaart de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Fiets de gaafste fietstochten, ontdek de mooiste plekken en geniet van de natuur op een erg gezonde en milieuvriendelijke manier. Ook als uw conditie niet (meer) optimaal is, kunt u er door de Batavus elektrische fietsen heerlijk op uit gaan door de ondersteuning van de motor. Batavus maakt de beste elektrische fietsen voor dagelijks gebruik en voor ieder doeleinde. 

De accu van de Batavus elektrische fiets zorgt voor de krachtige ondersteuning die u met een comfortabel gevoel laat fietsen. Deze accu kunt u op verschillende plekken terugvinden, zoals de bagagedrager, op het frame of geïntegreerd in het frame. Wel brengt de accu een hoop moeilijke termen met zich mee. Woorden als wattuur, capaciteit, actieradius en diepteontlading zijn belangrijke facetten waar rekening mee moet worden gehouden tijdens de keuze van uw nieuwe elektrische fiets. We leggen u daarom graag uit wat deze onderwerpen betekenen en waar u op moet letten. Natuurlijk helpen de specialisten van Maia bikes & Trikes u graag bij het kiezen van de perfecte Batavus e-bike.

Batavus elektrische fiets actieradius

De actieradius geeft aan hoe ver u kunt fietsen met een volle accu. Door de beste technieken te gebruiken tijdens de ontwikkeling van de fiets zal u een lange afstand kunnen fietsen! De afstand hangt af van vele externe factoren. Denk hierbij aan heuvels, het weer, het gewicht, de bandenspanning en de mate van trapkrachtondersteuning. De capaciteit van de accu wordt uitgedrukt in wattuur (Wh). U heeft de keuze uit 300, 400, 500 en bij sommige modellen zelfs uit 625 Wh. Dit geeft aan hoe lang u met ondersteuning elektrisch kunt fietsen. Door de betrouwbare Bosch accu in de Batavus e-bikes zal u nooit met problemen komen te staan en gaat u zorgeloos op stap!

De perfecte ondersteuning

Een Batavus elektrische fiets heeft een motor die zorgt dat de gebruik(st)er de nodige ondersteuning krijgt tijdens het fietsen, gemakkelijker een hoge snelheid bereikt en langere afstanden kan fietsen. De middenmotor of voorwielmotor zorgen voor de perfecte ondersteuning op ieder specifiek moment. Door de slimme sensoren weet de fiets precies wanneer u een bepaalde hoeveelheid ondersteuning kan gebruiken of juist niet. De kracht komt uit de accu en zorgt voor de perfecte trapondersteuning. Op het display, die zich bevindt op het stuur, kunt u gemakkelijk zien hoeveel kilometer er gefietst is, hoe snel u gaat en hoe lang u nog met de ondersteuning kan fietsen. 

Modellen Batavus e-bike

Maia Bikes & Trikes heeft een ruime collectie elektrische fietsen in haar assortiment. De populairste modellen van Batavus zijn daarom ook erg snel leverbaar. Binnen de kortste tijd genieten u van uw nieuwe elektrische fiets. Bijvoorbeeld de Batavus Finez E go. Deze comfortabele e-bike is voor alle ritten inzetbaar. Elektrisch fietsen zal geweldig aanvoelen door de krachtige middenmotor die zorgt voor de nodige natuurlijke ondersteuning. Hiernaast beschikt de fiets over een modern strak design, de meest innovatieve technieken en ontwikkelingen als het gaat om de perfecte stabiliteit en optimale veiligheid.

Een ander populair model is het Batavus Dinsdag model. Deze populaire e-bike is van alle gemakken voorzien. Door de brede banden kunt u iedere bocht met vertrouwen nemen. U vindt de accu terug in de bagagedrager waardoor deze niet opvalt. Deze elektrische fiets is ideaal voor zowel lange als korte afstanden. De strakke vormgeving in combinatie met de subtiele details maken de fiets een échte eyecatcher.

Op zoek naar het beste model onder de elektrische transportfietsen? Dan is de Batavus Packd echt iets voor u! Even een boodschap doen of snel bij de lokale sportvereniging zijn, doet u gemakkelijk met deze innovatieve elektrische fiets. Ook eventuele bagage neemt u gemakkelijk mee door de stevige voor en achter dragers. De perfecte en sportieve afwerking maken deze fiets een lust voor het oog!

De ideale elektrische stadsfiets is de Batavus Fonk E go. Door de voorwielmotor behoudt u continu de perfecte balans en geniet u met de nodige elektrische trapondersteuning van iedere fietstocht. De 7 versnellingen die de fiets rijk is, zorgen ervoor dat u zelf bepaald met hoeveel weerstand u wilt fietsen. Ideaal voor zowel korte als lange afstanden! Hiernaast heeft de fiets een moderne uitstraling en perfecte afwerking, waardoor u hiermee een fantastische e-bike in huis haalt!

De perfecte Batavus e-bike vindt u bij Maia Bikes & Trikes!

Wanneer u op zoek bent naar de perfecte elektrische fiets van Batavus bent u bij Maia Bikes & Trikes aan het juiste adres. Door ons ruime aanbod aan e-bikes en onze expertise kunnen wij u altijd helpen aan de elektrische fiets die past bij uw situatie! Neem daarom geheel vrijblijvend en gemakkelijk contact met ons op voor een proefrit. De specialisten van Maia Bikes & Trikes helpen u graag!

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.