AZUB

Het innovatieve fietsenmerk Azub richt zich op een breed scala aan verschillende soorten fietsen die voor een grote doelgroep toegankelijk zal zijn. De filosofie van het bedrijf is het produceren en ontwerpen van verschillende soorten (lig)fietsen, voor iedere doelgroep. Of u nou een wereldreis wilt maken, of u zich gemakkelijk van A naar B wil vervoeren, de fietsen van Azub maken het mogelijk. Waarom een paar fietsen selecteren en produceren als er zoveel ontwerpen mogelijk zijn?

Wanneer u op een fiets van Azub fietst, kan u zich ten alle tijden prettig en ontspannen voelen. Het geweldige design en de topuitstraling maakt van deze fiets een lust voor het oog. Het evenwicht wat je ervaart tijdens het fietsen met een trike van Azub is uniek. U hoeft zich daarom ook ten alle tijden geen zorgen te maken over het houden van evenwicht Dit zal zeker geen probleem vormen. Het rijden op een trike is leuk, comfortabel, opwindend en onconventioneel. De passie die de medewerkers van Azub hebben voor het fietsen op een trike zie je daarom ook goed terug in revolutionaire nieuwe fietsen.

De werknemers van het 20 jaar oude fietsenbedrijf doen er alles aan om voor een zo groot mogelijk publiek het fietsen zo aangenaam mogelijk te maken. Door het grote aanbod is er altijd een fiets die perfect past bij u behoeften. Het fietsenmerk probeert voor te lopen op de rest. Zo vind het bedrijf het schandalig dat er zo weinig innovaties worden gedaan op het gebied van ligfietsen & Trikes. Daarin willen zij hierin voorop lopen en proberen continue te laten zien waarom de ligfiets zo’n geweldige uitvinding  is die iedereen geprobeerd moet hebben.  

De specialisten van Azub reizen de hele wereld rond en testen de trikes nauwkeurig, om er zeker van te zijn dat iedere fiets bereden kan worden op iedere willekeurige ondergrond en ieder klimaat. Of u nou een rondje op de Veluwe gaat fietsen, even bij u ouders op bezoek gaat of de wereld gaat ontdekken, de fietsen van Azub zijn 100% klaar voor gebruik. 

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.